Jentene på tur

Australia, Sydney

Kategori: Australia | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 11. februar , 2013

God morgen.

I dagtidlig landet vi i Sydney i Australia.  Australia er verdens minste kontinent og har mange områder hvor det ikke bor noen mennesker.  Noe av det vi har tenkt til gjøre er å se på Ayres Rock, dykke og se på opreahuset i Sydney. Vi gleder oss veldig.

Da vi kom inn på flyplassen var det fult av masse australske flagg og bilder av kenguru på veggene. Vi kom på at vi måtte veksle pengene våre til australske dollar og finne ut hvor hotellet vårt var.Etter en liten stund fant vi det ut og vi dro til hotellet. På vei til hotellet så vi tre kenguruer. Det var veldig kult fordi vi har aldri sett en kenguru før.  Her er det noen bilder:

                                australia flagg

                                     kart over australia

                                                      kenguru

 


(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Jentene på tur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.