Jentene på tur

Fremme til huset

Kategori: Brasil | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 14. januar , 2013

Vi er endelig fremme til leiligheten vi skal bo i, den er en ganske stor. Bagene er tømt og vi ligger på sengen å slapper av før middag. Så da kan vi fortelle litt om hva vi lærte om landet av hun vi skal bo hos.

Brasil er et veldig stort land. Det er rike og fattige byer, det er et tropisk land med mange kjente regnskoger, f.eks. Amazonas.  Rio er veldig kjent for karnevalet sitt, det blir ofte kalt «Jordens største party». Karnevalet holdes like før fastetiden, det er fordi de skal fete seg litt opp. Det varer i 5 dager.

Hun fortalte også at Rio de Janeiro var hovedstaden i Brasil før, men nå er det Brasilia.

karneval rio           Flag_of_Brazil_svg

En av de flotte vognene.

Vi har vekslet pengene våre til Brasiliansk real.

brasiliansk real              Flag_of_Brazil_svg

Pengene våre.

Klem L og D<3:)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Jentene på tur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.